NTG NettiToimisto
Yrityspalvelujärjestelmä « Takaisin


Yrityspalvelujärjestelmällä toteutat helposti yksilöllisen nettisivukokonaisuuden, joka on suunniteltu vastaamaan kattavasti yrityksen vaativatkin tarpeet.

Sivujen päivittäminen tapahtuu helppokäyttöisen sivueditorin avulla, jonka käyttäminen ei vaadi ohjelmointitaitoja, vaan riittää että osaa käyttää yleisempiä tekstityökaluja.

Yrityspalvelujärjestelmän nettisivupaketti sisältää:

 • Oma verkkotunnus (fi, com, net, org, tai info)
 • Nettisivut
 • Helppokäyttöisen hallintaliittymän nettisivujen ja sähköpostien hallintaan
 • Satoja erilaisia valmiita ulkoasumalleja
 • Useita erilaisia valmiita palautelomakkeita
 • Sivukartta- ja hakutoiminnot
 • 500 Mt levytilaa
 • Statistiikka
 • NTG NettiToimisto – palvelun
 • 500 Mt virus- ja roskapostisuojattu sähköpostipalvelu
 • Selkeät suomenkieliset käyttöohjeet kuvaruutukaappauksineen

Yrityspalvelujärjestelmän nettisivujen ulkoasun voi valita sadoista valmiista ulkoasumalleista tai hankkia lisäpalveluna yritykselle räätälöidyn ulkoasun. 

Toteutamme nettisivut responsiivisena, jolloin sivujen elementit skaalautuvat näytön koon mukaan ja sivut toimivat erinomaisesti myös mobiililaitteilla.

Lisäpalvelut

  
Lisäverkkotunnukset Useita verkkotunnuksia voi kytkeä samaan palveluun. Voit siis rekisteröidä myös esimerkiksi tuotenimien mukaiset verkkotunnukset ja ne ohjataan yrityksesi nettisivuille. Näin suojaat tuotenimesi verkossa! 


 
Yksilöllinen ulkoasu Haluatko erottua massasta? 
Yksilöllisellä ulkoasulla saat nettisivuistasi näyttävät ja yrityksesi näköiset. Ammattitaitoiset graafiset suunnittelijat suunnittelevat sivuillesi toiveidesi mukaisen ulkoasun.

 
 
Lisäsähköpostilaatikot Saat käyttöösi lisäsähköpostilaatikoita yrityksesi tarpeen mukaan. Sähköpostilaatikoiden käyttäjäkohtainen peruslevytila on 500Mt. 

 
 
Lisälevytila nettisivuille Onko nettisivuillasi paljon kuvia tai videoita? Tarvittaessa voit tilata lisää levytilaa. 

 
Sivulaajennukset Laajeneeko yrityksesi? Kasvaako tuotevalikoimasi? Ei hätää, voit lisätä nettisivujesi määrää tarpeen mukaan.
Bannerit Voit lisätä sivuillesi omien tuotteittesi ja palveluidesi sekä yhteistyökumppaneiden tai mainostajien bannereita. Bannereilla saat lisänäkyvyyttä ja voit ohjata sivuilla kävijät suoraan haluamallesi sivulle tai verkkokauppaasi. Hallintaliittymässä näet, montako kertaa banneria on näytetty ja kuinka monta kertaa sitä on klikattu. Halutessasi voit asettaa bannerille maksimi näyttökerrat tai automaattisen vanhenemispäivän.
 
Blogi Blogissa on mahdollista julkaista sisältöä tekstin lisäksi myös kuvien, tai ladattavien liitetiedostojen muodossa. Tiedon esityksessä blogille tunnusomaista muihin www-sivuihin verrattuna on ajan, linkityksen ja henkilökohtaisen näkökulman painotus. Blogissa vierailevat kävijät voivat halutessaan myös kommentoida artikkelia anonyymisti. Blogi muodostaa myös RSS -syötteen, jonka avulla lukijat voivat seurata ja levittää blogin sisältöä.
 
 
 
 
Gallup Gallup-moduulilla voit lisätä nettisivuillesi erilaisia mielipidemittauksia, kyselyitä tai äänestyksiä.
 
Intranet

Intranet on mainio tapa tiedottaa yrityksen tai yhdistyksen uutista, tapahtumista ja tuotteista työntekijöille tai asiakkaille. Voit tallentaa Intranetiin esimerkiksi työntekijöiden tarvitsemia dokumentteja ja yhteystietoja. Voit tiedottaa yrityksen sisäisistä tapahtumista ja uutisista vaivattomasti työntekijöillesi. Tai voit tiedottaa Intranetin kautta rekisteröityneille asiakkaillesi tai yhteistyökumppaneillesi ajankohtaisista tarjouksista, tarjota heille ajantasaisia tuotetietoja ja – esitteitä. Tai voit tarjota asiakkaillesi lisäpalveluja, esimerkiksi tuotekuvia, käyttöohjeita tai vaikkapa hinnaston. Intranet-käyttäjiä voit lisätä ja hallinnoida hallintaliittymässä. Intranet lisämoduuliin sisältyy levytilaa 500Mt.
 

Keskustelu Keskustelupalstalla voidaan käydä keskusteluja vakavista tai vähemmän vakavista asioista sivuilla kävijöiden kesken. Tai asiakkaasi voi esimerkiksi kysyä neuvoja sinulta tuotteiden käytöstä tai palveluistasi. Keskustelupalstalla voit vastata asiakkaalle, samoin muut kävijät voivat kertoa niksejä toisilleen, ja keskustelut ovat kaikkien nähtävillä. Voit lisätä keskustelualueille eri kategorioita, joilla voidaan keskustella mitä erilaisimmista asioista. Hallintaliittymässä voit poistaa yksittäisiä viestejä tai kokonaisia viestiketjuja.
 

 
 
Kielituki Laajenna sivujasi englannin-, ruotsin-, norjan-, saksan- ja/tai venäjänkielisillä sivuilla.

 
Koulutus Joskus hyvätkään käyttöohjeet eivät riitä. Etäkoulutus on henkilökohtaista asiantuntijapalvelua. Voit seurata koulutusta suoraan omalta tietokoneeltasi. Etäkoulutus edellyttää laajakaistayhteyden. Koulutuksessa käydään läpi nettisivujen päivittäminen:
 • Sivuston päivitys ja hallintatyökalut
 • Kuvien ja tiedostojen lisääminen

Koulutuksen yhteydessä on mahdollisuus esittää kysymyksiä asiantuntijalle. Samaan koulutukseen ei osallistu muita, joten koulutuksessa voidaan käsitellä luottamuksellisia asioita, ratkoa asiakaskohtaisia ongelmia ja toteuttaa sivuja yhdessä kouluttajan kanssa.
 

 

 
Kuvagalleria Kuvagallerialla jaat vaivattomasti valokuvia tai tuotekuvia asiakkaidesi, yhteistyökumppaneidesi, sukulaistesi ja ystäviesi kanssa. Kuvagalleria on oivallinen työkalu esimerkiksi projektin etenemisestä tiedottamiseen. Voit jakaa kuvat aiheiden mukaisiin kategorioihin ja kirjoittaa kuville kuvatekstejä.
 
  Kuvaesitys Tuo lisää näyttävyyttä nettisivuille hallittavan slideshow kuvaesityksen muodossa. Sopii hyvin esimerkiksi tuotteiden esittelyyn. Kuvaesitys näyttää kuvagalleriaan tallennettuja kuvia, joten voit itse muuttaa esitystä lisäämällä ja poistamalla siihen kuuluvia kuvia esimerkiksi vuodenajan mukaan. Edellyttää kuvagalleria moduulia.
 

 
Käyntikortit Palvelun kautta voit tilata myös edulliset ja nettisivujen kanssa yhtäläiseen yritysilmeeseen sopivat näyttävät käyntikortit.
Lomakkeet Helppokäyttöisellä lomakegeneraattorilla luot sivuillesi monikäyttöisiä lomakkeita. Lisää sivuillesi esimerkiksi ilmoittautumis-, esitetilaus-, matkavaraus- tai palautelomake. Voit itse luoda lomakkeelle tekstikenttiä, monivalintakenttiä ja niin edelleen. Näin saat luotua lomakkeesta yrityksesi näköisen ja kulloistakin tarvetta vastaavan. Voit ohjata jokaisen palautelomakkeen viestit eri vastaanottajan sähköpostiin, jolloin jokaisen lomakkeen viestit ohjautuvat juuri oikealle henkilölle jatkokäsittelyyn. Lomake toimii tarvittaessa myös ilmoittautumisjärjestelmänä, sillä ilmoittautujien tiedot tallentuvat järjestelmään, josta ne voidaan siirtää suoraan excel taulukkoon käsiteltäväksi.
 
Mobiilisivut Mobiilisivut ovat kevennetty versio nettisivuista. Mobiilisivut sopivat tarpeeseen kun haluat palvella asiakkaita jotka käyttävät pieniresoluutioisia mobiililaitteita. Mobiilisivuja ei tarvitse ylläpitää erikseen, vaan ne muodostuvat automaattisesti nettisivujen mukaisesti.
  
Sähköpostilistat Sähköpostilistojen avulla voit kätevästi lähettää viestejä yhdellä kertaa halutulle vastaanottajajoukolle, kuten henkilökunnalle ja erilaisille sidosryhmille. Muutamia esimerkkejä kätevistä sähköpostilistoista ovat tilaukset@yritys.fi, tiedotus@yritys.fi, jalleenmyyjat@yritys.fi, johtokunta@yritys.fi. Listalle lähetetty viesti ohjautuu kopiona kaikille listan jäsenille. Listalla voi olla maksimissaan 100 jäsentä. Sähköpostilistat tukevat kaksisuuntaista viestintää, eli mahdollistaa myös keskustelukanavan.
 
Tapahtumakalenteri Tapahtumakalenteriin voit merkitä yrityksen tai yhdistyksen tärkeät tapahtumat, messut, näyttelyt, myyjäiset ym. Ajankohtaiset tapahtumat näkyvät automaattisesti etusivulla, seuraava tapahtuma ylimmäisenä. Voit määritellä tapahtumalle julkaisu- ja vanhenemisajankohdan. Voit siis kirjoittaa kätevästi tapahtuman etukäteen ja tapahtuma alkaa näkyä sivuillasi automaattisesti määriteltynä ajankohtana. Tulevat julkaistut tapahtumat löytyvät tapahtumakalenterista, jossa niitä on helppo selata myös etukäteen.
 
Uutiset  Onko sinulla uutisoitavaa asiakkaillesi ja yhteistyökumppaneillesi? Uusimmat uutiset näkyvät automaattisesti etusivulla, uusin uutinen ylimmäisenä. Voit määritellä uutiselle julkaisu- ja vanhenemisajankohdan. Voit siis kirjoittaa kätevästi esimerkiksi uutisen uudesta tuotejulkaisusta etukäteen ja uutinen alkaa näkyä sivuillasi automaattisesti määriteltynä ajankohtana. Etusivulta poistuneet uutiset kerätään uutisarkistoon, jossa niitä on helppo selata.
 

 
 Uutiskirjeet Uutiskirje toimii tehokkaana markkinoinnin ja tiedottamisen apuvälineenä. Voit muotoilla uutiskirjeiden sisällön editorilla ja sisällyttää uutiskirjeisiin tekstin lisäksi kuvia ja linkkejä. Voit syöttää osoitteiston järjestelmään yhdestä tiedostosta ja massapostittaa uutiskirjeet halutulle vastaanottajaryhmälle (maksimi vastaanottajamäärä 500). Näet tilastoista kuinka paljon uutiskirjeitäsi on luettu ja niissä olevia linkkejä klikattu. Uutiskirjeen vastaanottajat voivat myös halutessaan poistaa itsensä postilistaltasi. Uutiskirjeet ovat yksisuuntaista viestintää.
 
 
 
 
Uutissyötteet  (RSS) Voit lisätä sivuillesi ulkopuolisen palveluntarjoajan RSS-muotoiset uutisotsikot. Lisää sivuillesi uutistoimistojen tai lehtien pääuutiset, järjestön, kunnan tai vaikkapa yhteistyöyrityksesi uutisotsikot.
 
Verkkokauppa  Verkkokauppa on helppo, nopea ja edullinen tapa käynnistää tuotteiden myynti tai esittely netissä. Verkkokaupan avulla markkina-alueesi on koko maailma. Verkkokauppa sopii hyvin myös yhdistysten tai urheiluseurojen omien tuotteiden esittelyyn jäsenille. Asiakkaasi lisää haluamansa tuotteet ostoskoriin ja tekee tilauksen, sinä saat tiedon tilauksesta sähköpostiisi. Verkkokaupan ylläpito onnistuu helposti selkeän selainkäyttöisen hallintaliittymän kautta.
 
  Verkkomaksut Turvallista ja huoletonta maksuliikennettä. Verkkokauppaan voidaan liittää yhdellä Paytrail tai Maksuturva sopimuksella pankkien verkkomaksupainikkeet sekä luottokortit (Visa, Visa Electron, Mastercard) tai ottaa käyttöön Everyday verkkokaupan lasku- ja osamaksupalvelu. Saat käyttöösi KauppiasExtranetin, joka sisältää helppokäyttöiset kaupankäynnin ja toimitusten seuranta- ja raportointityökalut. Saat sitä kautta myös kirjanpitoasi tukevaa raportointia.
 
  Verkkolevy Verkkolevy on helppokäyttöinen palvelu tiedostojen säilytykseen tai jakamiseen. Verkkolevyä voidaan käyttää aika- ja paikkariippumattomasti miltä tahansa yhteensopivalta tietokoneelta. Verkkolevylle voidaan luoda useita kansioita sekä hallita niiden käyttöoikeuksia, jolloin tärkeiden tiedostojen säilytys ja jakaminen onnistuu vaivatta.
 
Vieraskirja  Haluatko lisää vuorovaikutusta nettisivuillasi kävijöiden kanssa? Vieraskirja on sinulle helppo tapa kanssakäymiseen asiakkaidesi ja muiden sivuillasi kävijöiden kanssa. Nettisivuillasi kävijät voivat kirjoittaa vieraskirjaasi viestejä ja ajatuksia päivänpolttavista aiheista, palveluistasi, tuotteistasi ja niin edelleen. Sinä voit vastata viesteihin, sekä muokata tai poistaa viestejä hallintaliittymässä.
 
     
     
    Katso poimintoja Yrityspalvelujärjestelmä-ratkaisuista

 


Asiakaspalvelusivuillamme voit lukea palveluiden ohjeita ja lue teknisiä tiedotteita sekä ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

tutustu hallintaliittymään!(c) NettiTieto